apr 28 2008

Vad har hänt sen sist?

Published by at 0:10 under Dagsedel

Det är naturligtvis inte just mot den stora intressekretsen att det blir så här långa uppehåll i dagboksskrivandet. Ack, ack… tiden, datorstrul mm, men här är lite uppdatering i alla fall.

Den första april skulle heltidspensionärstillståndet inträffa, var det tänkt. Men redan andra veckan i april hörde verket av sig. Kan du hjälpa oss lite här? De nationella vägarna ska vi leverera underlag till senast 5 maj. Det smickrar att telefonen ringer ibland. Så på den vägen är det just nu.

Lördagen den 12 april var det antik- och samlarmässa i Hedemora. Det är Margots bransch, men det är ny och intressant  värld så jag hjälper gärna till. Det får jag berätta mera om separat.

Måndagen den 14 april fyller min favoritmorbror år. Den här gången var det 81. Samma dag sken solen fantastisk skönt över Täby, där han och moster Kerstin bor. Vi hade en trevlig lunch och eftermiddag tillsammans.

dodgen-sam-och-jag1.jpg

Morbror Hans och jag i vår ungdom. 50-tal var det visst. Något har vi förändrats.

20-21 april, förra helgen, blev jag närmare bekant med SHR, Sveriges Hotell- och Restaurangföretagare (Margots förtjänst naturligtvis) som avhöll årsstämma söndag – måndag på Clarion Hotel Sign, det nya med så mycket glas, vid Norra Bantorget i Stockholm.

margot-utanfor-hotellet.jpg

 hotellfront.jpg

Sängarna var inte oävna kan jag säga.

På tisdagen, 22 april, var det dags för besök på matmässan GastroNord, Stockholmsmässan i Älvsjö.

Båt- och bilmässor har jag varit på, och väg- och trafikmässor. Även på Älvsjömässan. Men matmässa var något nytt. Att gå på ICA och handla kan ju vara en sorts matmässa. Mat kan ju bara vara mat, eller hur. Men det här var minst 100 gånger större. Det finns mycket mat kan jag säga. Och stora köksmaskiner. Tack Margot för att du tog mig med till denna upplevelse.

massbild.jpg

En liten glimt bara, från den stora mässan.

Den här helgen, 26-27 april, har jag hållit mig på hemmaplan. I lördags lade jag om några betongplattor som kommit på glid på altanen. Passade samtidigt på att klippa och beskära lite växter. Det var vårbruket skulle man kunna säga, för nu kommer värmen! Jag skall presentera altanen med några bilder så småningom. Skall bara plocka bort lite anläggningsmaterial först. Och idag, söndag, var det dags för kyrkobesök på förmiddagen och inkomstdeklaration (på nätet) på eftermiddagen.

Det lönar sig att titta in på den här sidan emellanåt, för man vet aldrig. Rätt som det är dyker det upp nåt som inte tillkännages någon annan stans. Unika saker således. Tack för nu.

Kommentarer inaktiverade för Vad har hänt sen sist?