dec 30 2008

Julkonsert i Globen

Published by at 15:17 under Särskilda intressespeglingar

22 november var 3000 körsångare samlade i Globen tillsammans med Kjell Lönnå för julkonsert. Det var tionde året i rad för körkonsertserien Sånger för livet. Denna gång på jultema. Det är en häftig upplevelse. Flera ”stora” artister, en symfoniorkester och så den mäktiga klangen från 3000 strupar.

sanger-for-livet001.jpg

Sven-Bertil Taube, Jeanette Köhn, Viktoria Tolstoy, Sofia Karlsson, Anna Stadling, Karl-Magnus Fredriksson och Livgardets Dragonmusikkår satte extra färg på julkonserten.

globen-081122-folk-i-pausen.jpg

Med en liten enkel digitalkamera är det svårt att fånga upplevelsen. Här en publikvy från pausen. Kolla gärna Läkarmissionens bildarkiv från konserten.

Efter konserten är det tradition att gå ut och äta tillsammans. Vi hittade en trång restaurang i Gamla sta´n den här gången. Extra roligt var det att Deborah (mitt näst äldsta barnbarn) var med.

globen-081122-middag.jpg

Från vänster: min svägerska Lilian, min bror Göran (som man bara ser skulten på), Deborah, min dotter Carolina, hennes kompis Elisabeth, Lilians syster Ing-Marie och, med ryggen mot kameran, min Margot.

Kommentarer inaktiverade för Julkonsert i Globen