nov 23 2014

Nu var det länge sen sist!

Published by at 17:55 under Dagsedel

Ja, egentligen skulle jag väl skämmas. Inget nytt på den här sidan sedan augusti 2012. Vad ska jag skylla på? Kanske konkurrensen med Facebook. Jag är inte särskilt aktiv där heller (har t ex inte Fb i min Iphone), utöver dagliga tittar för att se vad mina ”vänner” har för sig.

Häromdagen fick jag ett mejl från World Press. Det var förmodligen ett sånt där automatutskick de gör efter att ha skannat ”marknaden” och sett att användare Olsson, han har minsann en för gammal version av WP. Bäst vi stöter på och ser till att han följer med utvecklingen. Det dåliga samvetet väcktes och jag bad min räddare i all datornöd, Johan Nieminen, om hjälp att uppgradera. Eftersom han inte kan säga nej (till någon, verkar det som) så sitter jag nu med den modernaste av alla WP-versioner! 😉 Tack Johan!

Sedan augusti 2012 har det ju hänt massor som skulle ha platsat här. Men ingen, varken jag eller någon annan som eventuellt får ögonen på dessa rader, skulle tycka att ”forntid” är särskilt intressant. Det är ju snart både advent, jul och nytt år, så jag gör en brygga från december 2012 via december 2013 fram till nu med några bilder.

Julafton 2012

Julaftonsmorgon 2012 med Margot. Helt traditionellt upplägg med te, skinksmörgås, pepparkaka och Lennart Jernestrands julmusik.

Nyårsafton på Halltorp, Öland 2013

Nyårsafton 2013 på Halltorps Gästgiveri på Öland.

 

Så där. Efter ett hopp på nära två och ett halvt år är vi framme (nästan) vid advent 2014. Har vi tur så kommer det in nya bilder innan året är slut.

Kommentarer inaktiverade för Nu var det länge sen sist!